Over Logaholic

Onze missie is om bedrijven te helpen gegevens te ontsluiten, rapportages te stroomlijnen en datagedreven beslissingen te realiseren.

  • office2
    Built with in Amsterdam

Wij geven om uw gegevens

Sinds 2008 biedt Logaholic klanten een effectieve en betrouwbare web analytics oplossing. Onze Web Analytics-software wordt in verschillende branches gebruikt en is inmiddels uitgebreid met veel handige functies. Velen vertrouwen op Logaholic voor het meten van de prestaties van inhoud, verkeer, zoekwoorden, marketing en nog veel meer.

Een belangrijk deel van onze klantenkring wordt gevormd door hostingproviders, onderwijsinstellingen, SaaS-bedrijven en dienstverlenende / oplossingsleveranciers zoals webontwikkeling en online marketingbedrijven.

Tussen 2010 - 2015 was onze software opgenomen in cPanel , 's werelds toonaangevende webhostingconfiguratiesoplossing, waarmee Logaholic wereldwijd wordt aangeboden aan miljoenen gebruikers.

Vandaag richten we ons erop bedrijven te helpen de meeste waarde te halen uit hun webanalyses en andere gegevens met aangepaste oplossingen, integraties en rapporten. We zijn altijd beschikbaar om u te helpen. Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig?

Neem contact met ons op
2008 founded
3k customers
5m users
249tb analyzed

Try Logaholic now and take your analytics reporting to the next level.

Sign up free